Salontafels New York

Set van 3

Onze set van 3 is een mango-houten salontafel-set gemaakt van Mango-hout gecombineerd met zwart staal. Deze set is bijpassend bij onze gehele New York collectie. Deze set kost tijdelijk €99,95,-!

Set Paras

Onze set Paras is een mango-houten salontafel-set gemaakt van Mango-hout gecombineerd met zwart staal. Deze set is bijpassend bij onze gehele New York collectie. Deze set kost tijdelijk €199,-!

Rechthoekige salontafel New York

Onze rechthoekige salontafel "New York" is gemaakt van Mango-hout gecombineerd met zwart staal. Deze salontafel is bijpassend bij onze gehele New York collectie. Zie onderaan de pagina de prijzen per afmeting!

Details over salontafels New York

Onze salontafels uit de collectie "New York" zijn gemaakt van Mango-hout en zijn gecombineerd met zwart staal. De van zichzelf erg warme houtsoort gecombineerd met het stoere staal zorgen voor een prachtige industriele uitstraling.  

We hebben de rechthoekige salontafels in 3 afmetingen:

60x60cm:   €99,95,-
110x60cm: €199,95
120x80cm: €249,95,-

Herkomst van salontafels New York

Onze artikelen worden geproduceerd in eigen producties. Onze producties doen er elke dag alles aan uitstekende kwaliteit te leveren. De erg sterke houtsoorten in combinatie met de juiste bewerking zorgt voor een uitstekende kwaliteit.  

Onze artikelen zijn te bekijken in een showgedeelte in ons magazijn. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Foto's salontafels New York